top of page
kalender

BOKA HJÄLP

För tillfället kan vi endast erbuda våra tjänster i Malmö och Lund.

Ladda upp fil/er/

Vi kontaktar dig inom kort!

bakgrund1.jpg

Du kan när som helst dra tillbaka ditt uppdrag. 

Du bestämmer själv om du vill ha ett fastpris eller ett timarvode.

En helhetslösning och hjälp direkt eller när det passar dig 

Boka hjälp online eller ring oss på: 040-6745307

Behöver du få gräset klippt, barnen passade, bilen tvättade, hunden rastad eller något annat utfört kan du antingen ring oss eller skicka en förfrågan genom att använda formuläret ovan. Inga möten krävs. Glöm långa väntetider. Du får hjälp direkt eller när det passar dig.

Job interview
Beskriv vad du behöver hjälp med?

Beskriv vad du vill ha hjälp med och när du önskar få uppdraget utförd. Ladda gärna upp ett foto av arbetet som du vill ha utfört eller beskriv uppdraget så ingående du kan. Då blir det också lättare för våra samarbetspartner att ge rätt prisuppgift. 

Social network concept
Alla tjänster på ett och samma ställe

Du behöver inte längre ringa runt till många  olika företag eller skicka flera prisförfrågningar när du önskar få flera tjänster utförda samtidigt som t.ex. när du flyttar och önskar få hjälp med flyttstädning, flytthjälp, någon som monterar dina nya möblerna, tvättar din bil och målar om ditt nya hem samtidigt som du vill ha en någon som passar barnen under tiden och fixar med din nya trädgård.  

Credit Card
Vi erbjuder en helhetslösningar och snabb hjälp

Våra samarbetspartners levererar gemensamt en smidig helhetslösning. Vare sig du vill ha en enstaka tjänst eller många olika får du en prisuppgift på några få minuter, för hela uppdraget. Du bestämmer själv om och när du vill ha arbetet utfört. Att be om ett prisförslag är inte bindande. Dom företag vi samarbetar med är kvalitetskontrollerade och betalning för tjänsterna sker i efterskott, vilket innebär att du inte tar några risker när vi är inblandade. 

Social network concept
Att vi har dom bästa företagen i vårt nätverk är din trygghet 

​Vi utför inga arbeten. Det är företagen i vårt nätverk du har direkt kontakt med.  Det vi gör är att vi koordinerar mellan dom så att du erbjuds en helhetslösning. Alla företag vi samarbetar med är välrenommerade och kända inom sin bransch. Och risken att du bir lurad på förskottsbetalning vid bygguppdrag är obefintlig. Vi säkerställer att du är trygga händer när du anlitar våra samarbetspartners. 

Credit Card
Du sparar tid och pengar

Arbetet vi gör för dig innebär en stor tidsbesparing för din del och dessutom är vi en av få om inte det enda bolag som kan erbjuda hjälp direkt då vi har många företag i vårt nätverk.  Det är alltid någon av dom som har tid över. Dessutom har vi förhandlat ett bättre pris än vad du själv kan göra, eftersom att vi är många. Det blir i princip alltid dyrare om du vänder dig direkt till bolaget som ska utföra ditt uppdrag. Dessutom innebär vår kampanjer en stor besparing för dig.

bottom of page