top of page

INTRODUKTION

Excellent Delivery respekterar integriteten för våra användare ("användare" eller "du"). Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, avslöjar och skyddar din information när du besöker eller registrerar dig på vår mobilapplikationen (”Applikationen”). Läs denna integritetspolicy noggrant. Om du inte godkänner villkoren i denna sekretesspolicy, vänligen gå inte in på applikationen.

 

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst och av vilken anledning som helst. Vi kommer att varna dig om eventuella ändringar genom att uppdatera datumet "Senast uppdaterad" i denna integritetspolicy. Du uppmuntras att regelbundet läsa igenom denna sekretesspolicy för att hålla dig informerad om uppdateringar. Du kommer att anses ha blivit medveten om, kommer att vara föremål för och kommer att anses ha accepterat ändringarna i eventuella reviderade integritetspolicyer genom din fortsatta användning av applikationen efter det datum som sådan reviderad sekretesspolicy publicerades. Denna integritetspolicy gäller inte den tredjeparts online/mobilbutik från vilken du installerar applikationen eller gör betalningar, som också kan samla in och använda data om dig.

 

Vi är inte ansvariga för någon av de uppgifter som samlas in av en sådan tredje part.

INSAMLING AV DIN INFORMATION

Vi kan samla in information om dig på en mängd olika sätt. Informationen vi kan samla in via applikationen beror på innehållet och materialet du använder, och inkluderar:

Personlig information

Demografisk och annan personligt identifierbar information (såsom ditt namn, mobilnummer och e-postadress) som du frivilligt ger till oss när du väljer att delta i olika aktiviteter relaterade till applikationen, såsom chatt, posta meddelanden i kommentarsektioner eller i våra forum, gilla inlägg, skicka feedback och svara på enkäter. Om du väljer att dela data om dig själv via din profil, onlinechatt eller andra interaktiva delar av applikationen, var vänlig uppmärksamma att all information du avslöjar i dessa områden är offentlig och dina uppgifter kommer att vara tillgängliga för alla som får åtkomst till applikationen.

Härledda data
Information som våra servrar samlar in automatiskt när du får åtkomst till applikationen, såsom dina inhemska åtgärder som är integrerade i applikationen, inklusive men inte begränsat till att besöka applikationssidorna, lösa in, dela feedback, samt andra interaktioner med applikationen och andra användare via serverloggfiler.

Finansiella data
Finansiell information, såsom data relaterad till din betalningsmetod (t.ex. giltigt kreditkortsnummer, kortmärke, utgångsdatum) som vi kan samla in när du köper, beställer, returnerar, byter eller begär information om våra tjänster från Applikationen. Vi lagrar dock ingen finansiell information som vi samlar in och den skickas direkt till vår betalningsbehandlare.

 

Facebook-behörigheter

Applikationen kan som standard komma åt din grundläggande Facebook-kontoinformation, inklusive ditt namn, e-post, kön, födelsedag, aktuell stad och profilbilds-URL, såväl som annan information som du väljer att offentliggöra. Vi kan också begära åtkomst till andra behörigheter relaterade till ditt konto, såsom vänner, incheckningar och likes, och du kan välja att ge eller neka oss åtkomst till varje enskild behörighet. För mer information om Facebook-behörigheter, se sidan för Facebook-behörighetsreferens.

Data från sociala nätverk
Användarinformation från sociala nätverkssajter inklusive ditt namn, ditt sociala nätverks användarnamn, plats, kön, födelsedatum, e-postadress, profilbild och offentlig information för kontakter, om du ansluter ditt konto till sådana sociala nätverk. Denna information kan också inkludera kontaktinformationen för alla du bjuder in att använda och/eller gå med i applikationen.

Geo-platsinformation
Vi kan begära åtkomst eller tillåtelse till och spåra platsbaserad information från din mobila enhet, antingen kontinuerligt eller medan du använder applikationen, för att tillhandahålla platsbaserade tjänster. Om du vill ändra vår åtkomst eller behörighet kan du göra det i enhetens inställningar.

Tillgång till mobila enheter
Vi kan begära åtkomst eller tillåtelse till vissa funktioner från din mobila enhet, inklusive din mobila enhets andra funktioner inklusive bluetooth, kalender, kamera, kontakter, mikrofon, påminnelser, sensorer, SMS-meddelanden, konton i sociala medier, lagring. Om du vill ändra vår åtkomst eller behörighet kan du göra det i enhetens inställningar.

 

Mobil enhetsdata
Enhetsinformation som din mobila enhets ID-nummer, modell och tillverkare, version av ditt operativsystem, telefonnummer, land, plats och all annan data du väljer att tillhandahålla.

Push-meddelanden, e-post och SMS
Vi kommer att skicka push-meddelanden, e-postmeddelanden och SMS till dig då och då angående ditt konto eller applikationen. Om du vill välja bort att ta emot dessa typer av kommunikation kan du stänga av dem i enhetens inställningar.

 

Tredjepartsdata
Information från tredje part, såsom personlig information eller nätverksvänner, om du kopplar ditt konto till den tredje parten och ger Applikationen tillstånd att komma åt denna information.

 

Data från tävlingar, giveaways och undersökningar
Personlig och annan information du kan lämna när du deltar i tävlingar eller giveaways och/eller svarar på enkäter.

ANVÄNDNING AV DIN INFORMATION
Att ha korrekt information om dig tillåter oss att ge dig en smidig, effektiv och skräddarsydd upplevelse. Specifikt kan vi använda information som samlas in om dig via applikationen för att:

1. Administrera utlottningar, kampanjer och tävlingar.
2. Hjälpa brottsbekämpande personal och organisationer.
3. Sammanställa statistisk data och analys för användning internt eller med tredje part.
4. Skapa och hantera ditt konto.
6. Leverera riktad reklam, kuponger, nyhetsbrev och annan information om kampanjer och applikationen till dig.
6. Skicka e-post till dig angående ditt konto, beställning, reklam, kuponger, nyhetsbrev och annan information om kampanjer och applikationen till dig.
7. Aktivera kommunikation från användare till användare.
8. Fullfölja och hantera inköp, beställningar, betalningar och andra transaktioner relaterade till applikationen.
9. Skapa en personlig profil om dig för att göra framtida besök i applikationen mer personliga.
10. Öka effektiviteten och driften av applikationen.
11. Övervaka och analysera användning och trender för att förbättra din upplevelse av applikationen.
12. Meddela dig om uppdateringar av applikationen.
13. Erbjud nya produkter, tjänster, mobilapplikationer och/eller rekommendationer till dig.
14. Utför andra affärsaktiviteter efter behov.
15. Förhindra bedrägliga transaktioner, övervaka mot stöld och skydda mot kriminell aktivitet.
16. Behandla betalningar och återbetalningar.
17. Begär feedback och kontakta dig om din användning av Applikationen.
18. Lösa tvister och felsöka problem.
19. Svara på produkt- och kundtjänstförfrågningar.
20. Skickar dig ett nyhetsbrev.
21. Be om stöd för applikationen.

 

DELNING AV INFORMATION

Vi kan dela information vi har samlat in om dig i vissa situationer. Din information kan lämnas ut enligt följande:

 

Genom lag eller för att skydda rättigheter

Om vi ​​anser att det är nödvändigt att lämna ut information om dig för att svara på rättsprocesser, för att undersöka eller åtgärda potentiella överträdelser av våra policyer eller för att skydda andras rättigheter, egendom och säkerhet, kan vi komma att dela din information om det är tillåtet eller krävs av någon tillämplig lag, regel eller förordning. Detta inkluderar utbyte av information med andra enheter för bedrägeriskydd och kreditriskminskning.

Tredjepartstjänsteleverantörer

Vi kan komma att dela din information med tredje parter som utför tjänster åt oss eller för vår räkning, inklusive betalningshantering, dataanalys, e-postleverans, värdtjänster, kundservice och marknadsföringshjälp.

Marknadskommunikation

Vi kan komma att dela din information med tredje part i marknadsföringssyfte, i enlighet med lagen.

 

Interaktioner med andra användare

Om du interagerar med andra användare av applikationen kan dessa användare se ditt namn, profilfoto och beskrivningar av din aktivitet, inklusive att skicka inbjudningar till andra användare, chatta med andra användare, gilla inlägg, följa bloggar.

Inlägg på nätet
När du postar kommentarer, bidrag eller annat innehåll till applikationerna kan dina inlägg ses av alla användare och kan distribueras offentligt utanför applikationen i evighet

 

Tredjepartsannonsörer
Vi kan använda tredjepartsreklamföretag för att visa annonser när du besöker applikationen. Dessa företag kan använda information om dina besök på Applikationen och andra webbplatser som finns i webbkakor för att tillhandahålla annonser om varor och tjänster av intresse för dig.

 

Affiliates
Vi kan komma att dela din information med våra affiliates, i vilket fall vi kommer att kräva att dessa affiliates respekterar denna integritetspolicy. Affiliates inkluderar vårt moderbolag och eventuella dotterbolag, joint venture-partners eller andra företag som vi kontrollerar eller som är under gemensam kontroll med oss.

 

Affärspartners
Vi kan komma att dela din information med våra affärspartners för att erbjuda dig vissa produkter, tjänster eller kampanjer.

Erbjudande värd
Applikationen kan visa en tredjepartsvärd "erbjudandevägg". En sådan erbjudandevägg tillåter tredjepartsannonsörer att erbjuda virtuell valuta, gåvor eller andra föremål till användare i utbyte mot att de accepterar och slutför ett annonserbjudande. En sådan erbjudandevägg kan dyka upp i Applikationen och visas för dig baserat på viss data,
såsom ditt geografiska område eller demografisk information. När du klickar på en erbjudandevägg lämnar du

 

Applikationen

En unik identifierare, som ditt användar-ID, kommer att delas med leverantören av erbjudandeväggen för att förhindra bedrägeri och korrekt kreditera ditt konto.

Kontakter på sociala medier
Om du ansluter till applikationen via ett socialt nätverk kommer dina kontakter på det sociala nätverket att se ditt namn, profilfoto och beskrivningar av din aktivitet.

Andra tredje parter
Vi kan komma att dela din information med annonsörer och investerare i syfte att utföra allmän affärsanalys. Vi kan också komma att dela din information med sådana tredje parter för marknadsföringsändamål, som tillåts enligt lag.

Försäljning eller konkurs
Om vi ​​omorganiserar eller säljer alla eller en del av våra tillgångar, genomgår en fusion eller förvärvas av en annan enhet, kan vi överföra din information till den efterträdande enheten. Om vi ​​går i konkurs eller går i konkurs skulle din information vara en tillgång som överförts eller förvärvats av en tredje part. Du är medveten om att sådana överföringar kan förekomma och att mottagaren kan avböja att uppfylla åtaganden som vi har gjort i denna integritetspolicy.

Vi är inte ansvariga för tredje parts handlingar som du delar personliga eller känsliga uppgifter med, och vi har ingen behörighet att hantera eller kontrollera tredjepartsförfrågningar. Om du inte längre vill ta emot korrespondens, e-postmeddelanden eller annan kommunikation från tredje part ansvarar du för att kontakta den tredje parten direkt.

SPÅRNINGSTEKNIKER


Cookies och webbsignaler
Vi kan använda cookies, webbsignaler, spårningspixlar och andra spårningstekniker på applikationen för att hjälpa till att anpassa applikationen och förbättra din upplevelse. När du öppnar applikationen samlas inte din personliga information in genom användning av spårningsteknik. De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard. Du kan ta bort eller avvisa cookies, men var medveten om att en sådan åtgärd kan påverka applikationens tillgänglighet och funktionalitet. Du får inte tacka nej till webbsignaler. De kan dock göras ineffektiva genom att avvisa alla cookies eller genom att ändra din webbläsares inställningar för att meddela dig varje gång en cookie tillhandahålls, vilket gör att du kan acceptera eller avböja cookies på individuell basis.

Internetbaserad reklam
Dessutom kan vi använda programvara från tredje part för att visa annonser i applikationen, implementera e-postmarknadsföringskampanjer och hantera andra interaktiva marknadsföringsinitiativ. Denna programvara från tredje part kan använda cookies eller liknande spårningsteknik för att hjälpa till att hantera och optimera din onlineupplevelse med oss.

Webbplatsanalys
Vi kan också samarbeta med utvalda tredjepartsleverantörer för att tillåta spårningsteknologier och remarketingtjänster på applikationen genom användning av förstapartscookies och tredjepartscookies, för att bland annat analysera och spåra användares användning av applikationen, fastställa populariteten för visst innehåll och bättre förstå onlineaktivitet. Genom att komma åt applikationen samtycker du till insamling och användning av din information av dessa tredjepartsleverantörer. Vi överför inte personlig information till dessa tredjepartsleverantörer.

 

TREDJE PARTS WEBBPLATSER

Applikationen kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser och applikationer av intresse, inklusive annonser och externa tjänster, som inte är anslutna till oss. När du har använt dessa länkar för att lämna applikationen, omfattas inte all information som du lämnar till dessa tredje parter av denna integritetspolicy, och vi kan inte garantera säkerheten och integriteten för din information. Innan du besöker och tillhandahåller någon information till tredje parts webbplatser bör du informera dig själv om sekretesspolicyerna och praxis (om någon) för den tredje part som är ansvarig för den webbplatsen, och bör vidta de åtgärder som är nödvändiga för att, efter eget gottfinnande, skydda sekretess för din information. Vi är inte ansvariga för innehållet eller sekretess- och säkerhetspraxis och policyer från tredje part, inklusive andra webbplatser, tjänster eller applikationer som kan vara länkade till eller från applikationen.

 

SÄKERHET FÖR DIN INFORMATION

Vi använder administrativa och tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information. Även om vi har vidtagit rimliga åtgärder för att säkra den personliga informationen du lämnar till oss, vänligen var medveten om att trots våra ansträngningar är inga säkerhetsåtgärder perfekta eller ogenomträngliga, och ingen metod för dataöverföring kan garanteras mot någon avlyssning eller annan typ av missbruk. All information som avslöjas online är sårbar för avlyssning och missbruk av obehöriga parter. Därför kan vi inte garantera fullständig säkerhet om du lämnar personlig information.

KONTROLLER FÖR FÅR INTE SPÅRA FUNKTIONER

De flesta webbläsare och vissa mobila operativsystem och mobilapplikationer inkluderar en Do-Not-Track (“DNT”) funktion eller inställning som du kan aktivera för att signalera att du inte vill ha data om dina surfaktiviteter online övervakad och insamlad. Ingen enhetlig teknikstandard för att känna igen och implementera DNT-signaler har slutförts. Som sådan svarar vi för närvarande inte på DNT-webbläsarsignaler eller någon annan mekanism som automatiskt kommunicerar ditt val att inte spåras online. Om en standard för onlinespårning antas som vi måste följa i framtiden kommer vi att informera dig om den praxisen i en reviderad version av denna sekretesspolicy.

ALTERNATIV ANGÅENDE DIN INFORMATION
 

Kontoinformation
Du kan när som helst granska eller ändra informationen i ditt konto eller avsluta ditt konto genom att:

- Logga in på dina kontoinställningar och uppdatera ditt konto
- Kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan

 

På din begäran om att avsluta ditt konto kommer vi att inaktivera eller ta bort ditt konto och information från våra aktiva databaser. Viss information kan dock finnas kvar i våra filer för att förhindra bedrägeri, felsöka problem, hjälpa till med eventuella utredningar, upprätthålla våra användarvillkor och/eller följa lagkrav.

E-post och kommunikation
Om du inte längre vill ta emot korrespondens, e-postmeddelanden eller annan kommunikation från oss kan du välja bort det genom att:

 

- Logga in på dina kontoinställningar och uppdatera dina inställningar.
- Kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan

 

Om du inte längre vill ta emot korrespondens, e-postmeddelanden eller annan kommunikation från tredje part är du ansvarig för att kontakta den tredje parten direkt.

KONTAKTA OSS

Om du har frågor eller kommentarer om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss på: 

+46 40 674 53 07

info@excellentdelivery.se

Excellent Delivery AB

Elisetorpsvägen 7C

232 33 Arlöv

bottom of page