top of page

FAQ'S

Modern Office
 • Fråga: Vad är Excellent Deliverys hemstädningstjänst?
  Svar: Excellent Delivery erbjuder professionell hemstädning för ditt hem eller kontor. Vi tillhandahåller välutbildade och erfarna städare som använder miljövänliga produkter och utrustning för att säkerställa att ditt hem eller kontor blir rent och fräscht.
 • Fråga: Vilka typer av städningstjänster kan Excellent Delivery erbjuda?
  Svar: Vi erbjuder en mängd olika städningstjänster, inklusive regelbunden städning, djuprengöring, fönsterputsning, golvvård och mycket mer. Vi kan också anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.
 • Fråga: Hur bokar jag hemstädning med Excellent Delivery?
  Svar: Du kan boka hemstädning genom att besöka vår hemsida excellentdelivery.se och välja "Hemstädning" under fliken "Tjänster". Där kan du ange din adress, välja önskad städtjänst och tidpunkt för städningen. Du kan också kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med bokningen.
 • Fråga: Kan jag lita på att min egendom är säker under städningen?
  Svar: Ja, vi sätter alltid din säkerhet och trygghet främst. Våra städare är noggrant utvalda och genomgår en bakgrundskontroll innan de anställs. Vi är också fullt försäkrade för att skydda dig mot eventuella skador eller förluster.
 • Fråga: Kan jag anpassa min städningstjänst efter mina behov och önskemål?
  Svar: Absolut, vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål. Vi kan skräddarsy våra städningstjänster efter dina specifika önskemål och preferenser för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.
 • Fråga: Vilka typer av leveranser kan jag skicka med Excellent Delivery?
  Svar: Vi kan hantera en mängd olika leveranser, inklusive brev, paket, dokument, konstverk, smycken och andra värdefulla föremål. Vi har erfarenhet av att leverera till både nationella och internationella destinationer.
 • Fråga: Hur snabbt kan Excellent Delivery leverera min försändelse?
  Svar: Vi strävar efter att leverera så snabbt som möjligt. Beroende på avsändnings- och mottagars destination kan vi erbjuda allt från samma dag till flera dagars leveranstid. Vi erbjuder även expressleveranser för försändelser som behöver levereras snabbt.
 • Fråga: Är min försändelse säker med Excellent Delivery?
  Svar: Ja, vi lägger stor vikt vid att säkerställa att alla försändelser är säkra och skyddade under hela leveransprocessen. Vi använder oss av högkvalitativt emballage och spårbarhetssystem för att säkerställa att dina försändelser når sin destination i samma skick som när de lämnade oss.
 • Vad är en FAQ-sektion?
  En FAQ-sektion kan användas för att snabbt ge svar på vanliga frågor om ditt företag, t.ex. "Vart levererar ni?", "Vad är era öppettider?" eller "Hur gör jag för att boka?". En sådan här sektion är ett bra sätt att hjälpa folk navigera på hemsidan och kan till och med förbättra din SEO.
 • Fråga: Hur kan jag boka en leverans med Excellent Delivery?
  Svar: Du kan boka en leverans på vår hemsida excellentdelivery.se genom att fylla i uppgifterna om din försändelse och välja din önskade leveransmetod. Du kan också kontakta vår kundtjänst för att boka en leverans eller om du har några frågor.
 • Fråga: Vad är Excellent Deliverys tjänst för barnpassning?
  Svar: Excellent Delivery erbjuder professionell barnpassning för familjer som behöver hjälp med att ta hand om sina barn. Vi tillhandahåller noggrant utvalda och erfarna barnvakter som är kvalificerade att ta hand om barn i olika åldrar.
 • Fråga: Vad är kvalifikationerna för era barnvakter?
  Svar: Alla våra barnvakter genomgår noggranna bakgrundskontroller och har erfarenhet av att ta hand om barn i olika åldrar. De är också utbildade i barnpassning och första hjälpen.
 • Fråga: Vilka typer av barnpassningstjänster kan Excellent Delivery erbjuda?
  Svar: Vi kan erbjuda allt från tillfällig barnpassning under en kväll eller en helg till regelbunden barnpassning under veckan. Vi kan också anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål.
 • Fråga: Hur bokar jag barnpassning med Excellent Delivery?
  Svar: Du kan boka barnpassning genom att besöka vår hemsida excellentdelivery.se och välja "Barnpassning" under fliken "Tjänster". Där kan du ange dina preferenser för barnvakten, som t.ex. ålder och erfarenhet. Du kan också kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med bokningen.
 • Fråga: Vad gör jag om jag har särskilda krav eller önskemål för min barnpassning?
  Svar: Vi förstår att varje familj har unika behov och önskemål. Därför kan vi anpassa våra tjänster efter dina specifika krav och önskemål. Vi kan diskutera dina krav och önskemål innan du bokar tjänsten och anpassa barnpassningen enligt dina behov.
 • Fråga: Är mina barn säkra under barnpassningen med Excellent Delivery?
  Svar: Ja, vi sätter alltid barnens säkerhet och trygghet i första hand. Våra barnvakter genomgår en noggrann bakgrundskontroll och har erfarenhet av att ta hand om barn. Vi är också fullt försäkrade för att skydda dig mot eventuella skador eller förluster.
 • Fråga: Vad är Excellent Deliverys tjänst för biltvätt?
  Svar: Excellent Delivery erbjuder högkvalitativ och bekväm biltvätt för dina fordon. Vi använder endast miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel och utför biltvätten på plats, så att du kan spara tid och ansträngning.
 • Fråga: Vilken typ av fordon kan jag få tvättade med Excellent Deliverys tjänst för biltvätt?
  Svar: Vi kan tvätta alla typer av fordon, från personbilar och SUV:ar till lastbilar och bussar. Vi kan också anpassa vår tvättteknik och rengöringsmedel efter ditt fordon för att säkerställa en effektiv och skonsam rengöring.
 • Fråga: Vilka rengöringsmedel använder Excellent Delivery för biltvätt?
  Svar: Vi använder endast miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel som är säkra för både din bil och miljön. Våra rengöringsmedel tar effektivt bort smuts, fläckar och andra orenheter från din bil utan att skada lacken eller ytan.
 • Fråga: Hur bokar jag biltvätt med Excellent Delivery?
  Svar: Du kan boka biltvätt genom att besöka vår hemsida excellentdelivery.se och välja "Biltvätt" under fliken "Tjänster". Där kan du ange dina preferenser för biltvätten, som t.ex. datum, tid och typ av fordon. Du kan också kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med bokningen.
 • Fråga: Vilken typ av tvättteknik använder Excellent Delivery för biltvätt?
  Svar: Vi använder en skonsam och effektiv tvättteknik som tar bort smuts och orenheter från din bil utan att skada ytan. Våra tvättmedel är skonsamma och miljövänliga, och vi använder en trycktvätt och högtryckstorkning för att ge din bil en ren och blank yta.
 • Fråga: Kan jag välja en plats för biltvätten?
  Svar: Ja, vi kan utföra biltvätten på platsen som du föredrar. Vi kan tvätta din bil på din uppfart, parkeringsplats eller annan plats som du väljer. Du behöver bara ange platsen när du bokar tjänsten så tar vi hand om resten.
 • Fråga: Vad händer om min bil är extra smutsig eller behöver extra rengöring?
  Svar: Vi kan anpassa vår biltvättstjänst efter dina specifika behov och önskemål. Om din bil är extra smutsig eller behöver extra rengöring, kan vi erbjuda extra behandlingar och rengöringstjänster för att ta bort smuts och orenheter från din bil.
 • Fråga: Vad är Excellent Deliverys tjänst för sällskap?
  Svar: Excellent Delivery erbjuder sällskapstjänster för personer som behöver sällskap på olika aktiviteter eller som bara vill ha någon att prata med. Vi erbjuder kvalificerade och erfarna sällskapspersoner som är engagerade i att ge kunderna det bästa möjliga sällskapet.
 • Fråga: Vilken typ av aktiviteter kan jag få sällskap för med Excellent Deliverys tjänst för sällskap?
  Svar: Våra sällskapspersoner kan följa med dig på en mängd olika aktiviteter, från promenader och shoppingturer till biobesök och restaurangbesök. Vi kan också anpassa våra tjänster efter dina specifika önskemål och behov.
 • Fråga: Vad är kvalifikationerna för sällskapspersonerna som erbjuds av Excellent Delivery?
  Svar: Våra sällskapspersoner är noga utvalda för sin erfarenhet, kvalifikationer och personliga egenskaper. Alla våra sällskapspersoner genomgår en grundlig bakgrundskontroll och utbildning för att säkerställa att de kan erbjuda högkvalitativt och tryggt sällskap.
 • Fråga: Hur bokar jag sällskap med Excellent Delivery?
  Svar: Du kan boka sällskapstjänster genom att besöka vår hemsida excellentdelivery.se och välja "Sällskap" under fliken "Tjänster". Där kan du ange dina preferenser för sällskapet, som t.ex. datum, tid och typ av aktivitet. Du kan också kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med bokningen.
 • Fråga: Kan jag få samma sällskapsperson varje gång jag bokar med Excellent Delivery?
  Svar: Ja, om du önskar att ha samma sällskapsperson varje gång du bokar, så gör vi vårt bästa för att tillgodose ditt önskemål. Vi förstår att det kan vara viktigt att ha en pålitlig och bekant person som sällskap vid olika tillfällen.
 • Fråga: Hur ser Excellent Delivery till att sällskapspersonen är lämplig för mina behov?
  Svar: Innan vi tilldelar en sällskapsperson till en kund, tar vi hänsyn till dina specifika behov och önskemål. Vi matchar sällskapspersonen med dina behov och önskemål för att säkerställa att du får det sällskap som passar dig bäst.
 • Fråga: Är Excellent Deliverys sällskapstjänst tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar?
  Svar: Ja, vi är glada att kunna erbjuda sällskapstjänster till personer med funktionsnedsättning.
 • Fråga: Vilken typ av kläder och textilier kan jag tvätta med excellentdelivery.se's tvättservice?
  Svar: Med excellentdelivery.se's tvättservice kan du tvätta de flesta typer av kläder och textilier, inklusive klänningar, byxor, skjortor, handdukar och sängkläder.
 • Fråga: Vilka tvättmetoder använder excellentdelivery.se's tvättservice?
  Svar: Excellentdelivery.se's tvättservice använder olika tvättmetoder beroende på tyget och typen av kläder eller textilier. Vanliga tvättmetoder inkluderar kemtvätt, våttvätt och skontvätt.
 • Fråga: Hur ofta kan jag använda excellentdelivery.se's tvättservice?
  Svar: Du kan använda excellentdelivery.se's tvättservice så ofta du behöver. Du kan schemalägga tvättning på en regelbunden basis eller bara vid behov.
 • Fråga: Vilka åtgärder vidtar excellentdelivery.se för att säkerställa att mina kläder och textilier hanteras säkert och utan skador under tvättprocessen?
  Svar: Excellentdelivery.se använder skonsamma tvättmetoder och behandlar dina kläder och textilier med omsorg för att minimera risken för skador. De använder också miljövänliga tvättprodukter och övervakar tvättprocessen noggrant för att säkerställa att dina kläder och textilier hanteras på ett säkert sätt.
 • Fråga: Kan jag ange specifika tvättinstruktioner för mina kläder och textilier?
  Svar: Ja, du kan ange specifika tvättinstruktioner för dina kläder och textilier när du lägger din beställning. Excellentdelivery.se tar hänsyn till dina instruktioner och anpassar tvättprocessen därefter.
 • Fråga: Hur lång tid tar det för att få mina kläder och textilier tvättade med excellentdelivery.se's tvättservice?
  Svar: Tiden det tar att få dina kläder och textilier tvättade beror på vilken typ av tvättmetod som används och mängden kläder och textilier som ska tvättas. Vanligtvis tar det mellan 1-3 dagar för att få dina kläder och textilier tvättade och levererade tillbaka till dig.
 • Fråga: Vilka typer av möbler kan excellentdelivery.se montera?
  Svar: Excellentdelivery.se kan montera de flesta typer av möbler, inklusive sängar, soffor, bord, stolar och hyllor.
 • Fråga: Hur fungerar excellentdelivery.se's monteringstjänst?
  Svar: När du bokar excellentdelivery.se's monteringstjänst så skickar de en erfaren tekniker till din adress för att montera dina möbler enligt tillverkarens instruktioner. De tar hand om allt från att packa upp möblerna till att montera och placera dem på plats.
 • Fråga: Kan jag boka monteringstjänsten separat från leveransen av mina möbler?
  Svar: Ja, du kan boka excellentdelivery.se's monteringstjänst separat från leveransen av dina möbler. Du behöver bara ge dem information om dina möbler och önskad monteringsplats.
 • Fråga: Hur lång tid tar det att montera mina möbler?
  Svar: Tiden det tar att montera dina möbler beror på antalet möbler som ska monteras och hur komplexa de är. Excellentdelivery.se ger en tidsuppskattning när du bokar monteringstjänsten.
 • Fråga: Hur vet jag om mina möbler kommer att passa på den önskade monteringsplatsen?
  Svar: Innan du bokar monteringstjänsten rekommenderar excellentdelivery.se att du mäter den önskade monteringsplatsen för att se till att möblerna kommer att passa. Om du är osäker kan du också be deras tekniker att mäta och ge råd.
 • Fråga: Vad händer om det finns skador på mina möbler efter monteringen?
  Svar: Excellentdelivery.se tar hand om dina möbler med omsorg och deras tekniker är erfarna på att montera möbler på ett säkert och skonsamt sätt. Om det skulle uppstå några skador efter monteringen så kontakta excellentdelivery.se så snart som möjligt så att de kan undersöka och eventuellt ersätta skadade delar.
 • Fråga: Hur fungerar excellentdelivery.se's hundpromenad service?
  Svar: När du bokar hundpromenad service hos excellentdelivery.se så kommer en erfaren och pålitlig hundpromenadör att hämta din hund från ditt hem och ta den på en promenad enligt dina önskemål. Efter promenaden så återlämnas din hund hemma igen.
 • Fråga: Vilken typ av promenad inkluderas i excellentdelivery.se's hundpromenad service?
  Svar: Excellentdelivery.se's hundpromenad service inkluderar en individuell promenad som anpassas efter din hunds behov. Promenaden kan vara en kortare rastning, en längre promenad eller en lekfull aktivitet i en park.
 • Fråga: Vilka tider kan jag boka hundpromenad service hos excellentdelivery.se?
  Svar: Excellentdelivery.se erbjuder flexibla bokningstider och du kan boka hundpromenad service enligt dina önskemål. Du kan boka promenaden online eller via telefon.
 • Fråga: Kan jag boka en återkommande hundpromenad service?
  Svar: Ja, du kan boka en återkommande hundpromenad service hos excellentdelivery.se. Du kan välja vilka dagar och tider du vill ha promenaderna och excellentdelivery.se kommer att säkerställa att din hund blir promenerad vid de angivna tidpunkterna.
 • Fråga: Vad händer om min hund blir sjuk eller skadad under promenaden?
  Svar: Om din hund blir sjuk eller skadad under promenaden så kommer excellentdelivery.se att kontakta dig omedelbart. De har också en nödplan på plats för att hantera akuta situationer och kommer att vidta lämpliga åtgärder för att se till att din hund får omedelbar hjälp.
 • Fråga: Är excellentdelivery.se's hundpromenad service försäkrad?
  Svar: Ja, excellentdelivery.se's hundpromenad service är försäkrad för att skydda din hund under promenaden. Du kan lita på att din hund är i goda händer med excellentdelivery.se.
 • Fråga: Vad ingår i excellentdelivery.se's flytthjälp service?
  Svar: Excellentdelivery.se's flytthjälp service inkluderar transport av dina möbler och tillhörigheter från en plats till en annan. De kan också hjälpa till med packning och uppackning av dina ägodelar om du väljer det tilläggstjänsten.
 • Fråga: Kan jag få hjälp med att packa mina ägodelar när jag bokar flytthjälp service hos excellentdelivery.se?
  Svar: Ja, excellentdelivery.se erbjuder tilläggstjänster för packning och uppackning av dina ägodelar. Dessa tjänster kan bokas separat och du kan välja vilka objekt du vill ha hjälp med.
 • Fråga: Vilken typ av fordon används för transport av mina ägodelar vid excellentdelivery.se's flytthjälp service?
  Svar: Excellentdelivery.se använder moderna och säkra fordon för att transportera dina ägodelar. Fordonen är utrustade med lastsäkring och kan rymma olika typer av möbler och tillhörigheter.
 • Fråga: Hur kan jag boka flytthjälp service hos excellentdelivery.se?
  Svar: Du kan boka excellentdelivery.se's flytthjälp service online eller via telefon. Du behöver ge information om när och var du behöver flytthjälp och vilka tjänster du vill ha.
 • Fråga: Vilken typ av försäkring ingår i excellentdelivery.se's flytthjälp service?
  Svar: Excellentdelivery.se's flytthjälp service är försäkrad för att skydda dina ägodelar under transporten. Om det skulle uppstå någon skada på dina ägodelar under transporten så är du skyddad.
 • Fråga: Kan jag boka flytthjälp service under helger eller helgdagar hos excellentdelivery.se?
  Svar: Ja, excellentdelivery.se erbjuder flexibla bokningstider för flytthjälp service och du kan boka service enligt dina önskemål, även under helger och helgdagar.
 • Fråga: Har excellentdelivery.se erfarna och pålitliga flyttarbetare?
  Svar: Ja, excellentdelivery.se har erfarna och pålitliga flyttarbetare som har genomgått en bakgrundskontroll och tränats för att säkerställa att dina ägodelar hanteras med största möjliga omsorg.
bottom of page