top of page

Mer än 300 caféer och restauranger anslutna

Fika och mat alltifrån 10% till 50% rabatt.

 • Erbjudande från mer än 300 partners

 •  Njut av gott kaffe eller god mat i sällskap med nära & kära.

 • Spara ca 8 000 kr/år (genomsnitts användaren)

 • Nya erbjudande varje månad.

 • Gäller Sverige och Danmark.

Vårt Rabattkort

Ord. pris: 699 kr/år

Nu: 299 kr/6 mån

Ebjudandet är giltigt t o m 30/6 - 2024.

JobbBasic

Med JobbBasic hjälper vi dig att få ett jobb eller ett nytt jobb med bättre villkor och ett försprång i ditt yrkesliv. Vi söker helt enkelt ett jobb åt dig via våra kanaler. Och rekommenderar dig när vi får tips om en ledig tjänst som matchar din kompetens. Vi får ständigt nya förfrågning om personal. och prioriterar i tur ordning. När vi får in en tjänst som matchas med flera kandidater skickas förfrågan till den som varit medlem längst, därefter till den som varit med näst längst tid osv.    

 • Vi marknadsför dig för 50-300 restauranger och caféer. 
 • Vi kontaktar dig när vi får tjänster som matchar din kompetens.

 • Vi föreslår förbättringar i ditt CV och utökar ditt kontaktnät.

 • Tips inför intervjuer och löneförhandling.

Kostnadsfritt

Det är inte ovanligt att tjänster inom restaurang- och cafébranschen tillsätts genom kontakter och rekommendationer. Genom vårt nätverk får du ta del av många möjligheter som du annars inte hade känt till.  För att gå med i JobbBasic skickar du helt enkelt ditt CV och vad du söker till info@excellentdelivery.se. Skriv JobbBasic i rubriken. Därefter kontaktar vi dig.

JobbPlus

Med JobbPlus hjälper vi dig att få ett jobb eller ett nytt jobb med bättre villkor och dessutom får du ett försprång. Du prioriteras i kön när vi får ett uppdrag som matchar din kompetens.

 • Du prioriteras för tjänster som matchar din kompetens.
 • Du kan när som helst byta mellan JobbBasic och JobbPlus.
 • Du får konsultuppdrag när någon av våra partners vill hyra personal. 

Pris: 299 kr/3 mån

Du blir prioriterad framför andra kandidater med samma kompetens, när du ansluter dig till Jobbplus. Tänk på att när du tävlar om ett jobb med andra JobbPlus-kandidater går jobbet i första hand till den som har gått med först. Går du ur JobbPlus och tecknar det igen vid ett senare tillfälle så är det sista datumet som räknas som starttid.

Innan vi rekommenderar dig måste vi veta vad du tidigare har arbetat med, samt höra med dina referenser. Du ska dessutom kunna uppvisa ett polisutdrag. Vi behöver ditt CV samt hålla ett telefonmöte med dig, Det är mestadels för att vi ska förstå exakt vilka kompetenser du besitter, vad du söker och hur vi kan hjälpa dig. Har du tidigare arbetat på café eller restaurang har du en klar fördel. Men även om du inte har tidigare erfarenhet av arbetsmarknaden så kan vi hjälpa dig med att komma in i branschen på enklare uppdrag. När du väl har kommit in blir det lättare för dig få ett bra jobb framgent.

Har du fortfarande

Frågor eller funderingar. Tveka inte att kontakta oss.

Ring oss på

040 - 674 53 07

Skicka ett mail till

info@excellentdelivery.se

Tack för din förfrågan!

bottom of page