top of page

Om Oss

Excellent Delivery arbetar inom tjänstesektorn och har tidigare samarbetat med Uber Eats samt flertal större restaurangkedjor i Skåne såsom Surf Schack, Rekas Burgers och Zushi. Vi har även försett många familjer med hushållsnära tjänster. 91% av Uber Eats kunder och 95% av Googles recensenter betygsätter oss med 5-stjärnor. Dock nöjer vi oss inte med det. Vårt mål är att hamna på 100%. 
Modern Office

I samband med att vi körde ut snabbmat lärde vi känna många nya kunder och dom lärde känna oss. I princip ringde vi kunder var gång vi levererade restaurangmat för att meddela att vi är på väg hem till dom. På så vis fick dom våra telefonnummer och det tog inte lång tid innan vi började få samtal om hemkörning av allt möjligt från livsmedel till hygienartiklar och verktyg. Samtalen blev fler och fler samtidigt som efterfrågan utökades till beställningar av tjänster såsom gräsklippning, flytthjälp, hundpromenader.

Vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle hinna med allt. Vi var för få anställda. Det är tidskrävande och inte särskilt lätt att få tag på duktig personal. Vi stod i valet & kvalet och bestämde oss för att lägga hemkörningsverksamheten på is. Trots det så hann vi inte med alla tjänster våra kunder bad om att få hjälp med. Då föddes tanken att Istället för att tacka nej till uppdrag kan vi gynna andra som faktiskt behöver och vill arbeta samt tjäna pengar. Istället för att avböja kunders förfrågningar kan vi erbjuda dom hjälp. Om vi bara är tillräckligt många. Sverige är "ett gör det själv" samhälle där i princip ingen service erbjuds. Vi lever i en vardag som blir allt stressigare samtidigt som vår äldre befolkning ökar i antal. Service och tjänster kommer att bli betydligt mer efterfrågad och nödvändiga framgent..

Istället för att tacka nej till uppdrag kan vi gynna andra som behöver arbete. Istället för att avböja kunders förfrågningar kan vi erbjuda dom hjälp. Om vi bara är tillräckligt många. Sverige är "ett gör det själv" samhälle där i princip ingen service erbjuds. Vi lever i en vardag som blir allt stressigare samtidigt som vår äldre befolkning ökar i antal. Service och tjänster kommer att bli betydligt mer efterfrågad och nödvändiga framgent.  

Vi vill vara med och förändra Sverige och underlätta vardagen för många människor. Därför vill vi skapa ett samhälle där vi hjälper varandra. Samtidigt som konceptet innebär billig hjälp i vardagen för många svenskar så möjliggör det också en extra inkomst för andra. Med tanke på den låg konjunktur vi nu går in i och den stigande arbetslösheten så blir vår sammanhållning extra viktig och lönsam för oss alla.

Boka hjälp hos oss och se till att få tid till att njuta av din vardag.  

 

Väl mött! ​

 

Team Excellent Delivery

bottom of page