top of page

INDEX Användningsregler -

Snabböversikt

Mina erbjudanden

 

Användningsregler - Detaljerat

Erbjudandets giltighet

Löser in dina erbjudanden

Mat & dryck erbjudanden

Nya erbjudanden Uteslutningsdagar

ANVÄNDNINGSREGLER - SNABB ÖVERSIKT
Mina bokerbjudanden

- Kan användas sju dagar i veckan

– säljarspecifika undantag kan förekomma.

- Kan lösas in av minst två personer.

- Upp till 4 erbjudanden kan lösas in samtidigt för en grupp på 8 personer eller fler.

- Erbjudanden om mat och dryck kan endast utnyttjas av vuxna. Det är upp till handlaren att tillåta att erbjudanden används av barn.

- Bör uppvisas före betalning eller begära räkningen.

- Är inte giltiga i samband med andra rabatterbjudanden, kampanjer och speciella menyalternativ eller lojalitets-/ belöningsprogram.

- Alla kuponger innebär en besparing, detta värde är bara en uppskattning så det exakta värdet av Erbjudandet kan variera beroende på vad du väljer att äta eller dricka.

ANVÄNDNINGSREGLER - DETALJERADE

Användningen av alla erbjudanden är föremål för dessa användningsregler (“Regler”) och eventuella användningsvillkor som ingår i erbjudandena. Kunder bör läsa dessa regler noggrant innan de använder ett erbjudande.

1. Erbjudandets giltighet

1.1 Erbjudanden är giltiga från 2 januari till 30 december det år som anges på erbjudandet, om inte annat anges.
1.2 Erbjudanden kan endast lösas in hos den utfärdande handlaren och/eller platsen.
1.3 Erbjudanden gäller endast de varor/tjänster och platser som anges i erbjudandet.
1.4 Erbjudanden är exklusiva och inte giltiga i kombination med andra rabatterbjudanden, kampanjer, specialerbjudanden eller restauranger/lojalitets-/anställda/belöningarsprogram.
1.5 Erbjudanden gäller inte för ytterligare serviceavgifter eller skatter.
1.6 Erbjudanden är giltiga sju dagar i veckan, såvida inget annat anges i 
Erbjudandet och minimala undantagsdagar gäller..
1.7 Om en handlare eller mötesplats vägrar att acceptera erbjudande, kontakta oss på 040-674 53 07 eller skicka oss ett e-postmeddelande till info@excellentdelivery.se.
1.8 Erbjudanden kan inte lösas in mot kontanter, såvida det inte krävs enligt lag.
1.9 Otillåten reproduktion, återförsäljning eller modifiering av något erbjudande är förbjudet. Erbjudanden är ogiltiga om de säljs vidare eller
bytes.

 

2. Löser in dina erbjudanden
Att lösa in erbjudanden på din app är väldigt enkelt:

- Välj ditt valda erbjudande för användning i appen.
- Presentera din mobila enhet med det valda erbjudandet i kassan innan du betalar..
- När du har använt ett erbjudande som endast gäller ett begränsat antal gånger blir QR-koden grå för just det specifika erbjudandet och du kommer inte att kunna använda det igen.

- Ett erbjudande kan användas av 1 person, innehavaren av kortet.

3. Mat & dryck erbjudanden

Ett erbjudande kan endast användas av innehavaren av rabattkortet. . Erbjudanden kan endast utnyttjas av vuxna. Det är upp till handlaren att tillåta att erbjudanden används av barn. Den rabatt (som anges i Erbjudandet) kommer att dras av. De köpta varorna måste vara från samma kategori som markerats på Erbjudandet t.ex. 20% rabatt på kaffe, så gäller erbjudande inte på kakor. Erbjudanden gäller endast för det listade objektet och gäller inte för speciella evenemang (t.ex. rabatterade luncher,, bufféer, bruncher, temakvällar, specialmenyer) – om inte annat anges i Erbjudandet. Erbjudanden kan inte lösas in till frukost, förrätter, tillbehör, desserter eller delade tallrikar – om inte annat anges i Erbjudandet. Erbjudanden gäller inte för leverans eller takeaway - om inte annat anges i Erbjudandet. Rabatter gäller inte serviceavgifter. Excellent Delivery lagstiftar inte för den specifika layouten/designen av en handlares meny. Om du är osäker, hör med restaurangen eller caféet innan du beställer.

4, Specialerbjudanden
Specialerbjudanden är tillgängliga för Excellent Delivery app-medlemmar som har köpt en tryckt eller en digital produkt – de tillgängliga specialerbjudandena är länkade till den digitala produkt du har köpt.
Specialerbjudanden har olika giltighet och är ofta för varor och tjänster som skiljer sig från huvuderbjudandena. Giltigheten är markerad på Erbjudandet, men vi förbehåller oss rätten att ta bort Specialerbjudanden när som helst och kan inte hållas ansvariga om ett Specialerbjudande avbryts före giltighetstidens slut.

 

Specialerbjudanden kan användas en eller flera gånger under giltighetsperioden, beroende på vad som anges i erbjudandet.
 

Specialerbjudanden omfattas av de vanliga reglerna för användning.
 

Nya erbjudanden

Under hela året kommer Excellent Delivery att lansera nya erbjudanden från nya handlare. Dessa erbjudanden är tillgängliga för alla Excellent Delivery -medlemmar och allmänna regler för användning gäller.

5. Nya erbjudanden
Under hela året kommer Excellent Delivery att lansera nya erbjudanden från nya handlare. Dessa erbjudanden är tillgängliga för alla våra medlemmar och allmänna regler för användning gäller.

6. Uteslutningsdagar
Erbjudanden kan användas 7 dagar i veckan, exklusive följande helgdagar:

Julafton
Juldagen
Nyårsafton
Nyårsdagen
Alla hjärtans dag

Nationaldag

Midsommar
Observera att ett begränsat antal restauranger och caféer kan vara stängda under sommaren, och andra helgdagar. Vi kan inte hållas ansvariga om någon av dessa har tillfälligt eller permanent stängt under erbjudandets giltighetstid.

bottom of page