top of page

MAT FRÅN SPÄNNANDE LÄNDER

SERVERAS SOM SMÅ RÄTTER FÖR ATT DU SKA KUNNA TESTA LITE AV MYCKET.

UPPTÄCK NYA, UTSÖKTA SMAKKOMBINATIONER SOM DU INTE ENS TRODDE VAR MÖJLIGA.

SMAKA VÄRLDENSMAT

10 000 femstjärniga reviews och ett smidigt drive-in-koncept. 

Vår mat tillagas av välrenommerade, kända Malmö restauranger, som tillsammans har fler än 10 000 femstjärniga reviews på Google, Facebook och Tripadvisor.  

Varje restaurang serverar i största delen endast mat och råvaror som är typiska för landet dom representerar. När du hämtar mat som du beställt via vår hemsida eller app används "Drive-in". Det innebär att restaurangens personal kommer ut och lämnar maten till dig. Du behöver varken gå ur bilen eller leta parkerings-plats.

Restaurangerna ligger ett stenkast från varandra. Den geografiska närheten tillsammans med vårt unika drive-in-koncept (att vi kommer ut med maten) innebär att du kan avhämta mat från 5-6 olika restauranger, oftast på några få minuter. Observera att du bara behöver 
lägga en beställning oavsett hur många matkulturer du vill smaka på.

Informationsteknologi

Lunchrabatt

Få 30-50% rabatt på dina luncher. Varje vardag erbjuder Malmö restauranger ett begränsat antal luncher till ett starkt rabatterat pris. Rabatterna släpps på excellentdelivery.se vardagar kl 11:00. Det är först till kvarn som gäller.

20% av vår vinst går till att förebygga psykisk ohälsa och övervikt

När du handlar vår mat eller våra tjänster bidrar du till bättre hälsa för svenska folket. 20% av vår vinst kommer att användas till projekt där vi bedömer att de gör mest nytta för förebyggande av psykisk ohälsa och övervikt. Vi är noga med att hålla nere våra kostnader och stolta över att vi kan vara en del av skapa ett bättre samhälle för oss, våra barn och barnbarn.

Smaka exceptionell mat från 20 olika länder 

För dig som vill återuppleva kulinariska semesterminnen serveras mat som tar dig med på en matresa till avlägsna delar av världen. Våra restauranger bjuder på fantastiska gourmetupplevelser med autentisk mat från 20 olika matkulturer. Varför inte skapa en rolig familjemiddag med ett landstema eller varför inte inspireras av TV-programmet Halv-åtta-hos-mig, precis som vi har gjort. Bjud in familj, vänner eller grannar och träffas omväxlande hos varandra över en god och festlig måltid. Skapa olika landsteman och sätt poäng på hur väl ni anser att värden har lyckats återspegla matens tema. Låt fantasin flöda.

Vi erbjuder tillsammans med restauranger

och fantastiska matlagare en makalös variation av spännande mat från olika matkulturer med en mix av nya trender.

Du behöver varken gå ur bilen eller leta parkeringsplats. Restaurangens personal kommer ut och lämnar maten till dig. 

Rätterna som säljs på excellentdelivery.se består av flera små rätter som kombinerats innovativt för att ge dig den bästa smak-upplevelsen. Dom kan enbart beställas här. 

Kombinera dina egna smakkombinationer. Våra kockar lagar maten, men du bestämmer själv hur du vill blanda mellan matkulturerna. Maten serveras i små rätter för att du ska kunna smaka lite av varje.

Samla familjen och ät enligt geografin. Låt både meny, dukning samt bordsskick gå i samma landstema. Förberedd dukningen tillsammans. Det är ett trevligt sätt att spendera tid. Maten, den fixar vi.

Låt våra kockar skapa ett landstema på dina fester, servera gästerna med god mat och ge dom en minnesvärd upplevelse. Välj ett specifikt landstema eller kombinera flera. Du bestämmer själv!

bild världens kök.webp

FAVORIT

Familjemiddag

FAMILJEUNDERHÅLLNING

Fest

CATERING

Prioritera den sociala middagen

Det är bra för oss att äta tillsammans. Det är då familjen pratar och uppdaterar varandra om dagens händelser. Middagen har en viktig social funktion och är inte bara till för att mätta. Sociala medier och andra aktiviteter gör det svårt för familjemedlemmarna att få tid för en gemensam middag. Det senaste decenniet har sociala medier och andra aktiviteter tagit över och många familjer, även de med barn, äter mer sällan tillsammans. Istället tenderar den gemensamma middagen allt oftare bytas ut mot en måltid on the go, vilket är olyckligt av många skäl: 

(Fakta hämtad från en undersökning  som gjorts av Yougov för Nestlé.) 

Så viktig är Den sociala middagen

Friends Eating Dinner_edited.jpg
hamburgare
Barn som ler i skolan

STÄRKER

Att äta tillsammans hjälper familjer/vänner att bygga starkare relationer.

MINDRE 

När vi äter själva är det mer sannolikt att vi väljer ohälsosam mat.

BÄTTRE RESULTAT I

Barn som ofta äter middag med familjen presterar bättre i skolan.

På vågen

BARN SOM INTE ÄTER MIDDAG MED 

familjen är oftare överviktiga

Vi mår helt enkelt bättre av att vara och äta tillsammans!

VÄLKOMMEN PÅ MIDDAG

ETT SOCIALT KONCEPT MED

 

MÅLTIDEN SOM VERKTYG.

"Den sociala middagen" är vårt nya egenutvecklade koncept som fått sin inspiration från TV-programmet Halv-åtta-hos-mig.  Här ges möjlighet att testa helt nya smakkombinationer från världens alla hörn, träffa nära & kära, bjuda på mat och ha roligt tillsammans!

Unna dig och din familj fantastiska gourmetupplevelser och återupplev kulinariska semesterminnen som tar dig med på en matresa till avlägsna delar av världen.

Med måltiden som utgångspunkt vill vi underlätta för dig att skapa trevliga middagsträffar. Exotisk mat och många olika matkulturer är tänkt att bidra med något spännande att prata om för alla runt bordet och förvandla måltiden till en social tillställning där ni kommer varandra närmare som familj, vänner, grannar eller partners. Vi vill skapa en miljö där det är enkelt och naturligt att umgåsoch ge en dörröppnare när du vill träffa nära och kära. 

 

Under fliken "Matinspiration" i menyn ovan kan du lära dig hur mat äts i olika delar av världen. Gör en rolig grej av det och testa att äta som en arab, afrikan eller sydamerikan och duka i samma tema som maten du äter. 

Pröva dig fram för att göra det mysigt och roligt. Umgås inom familjen samtidigt som ni dukar fram inför den exotiska middagen. Att skapa ett landstema är också ett bra sätt för barnen att öva på kreativitet och umgås socialt. Genom att umgås tillsammans med andra mår vi bättre.

Bjud in vänner eller grannar och träffas omväxlande hos varandra över en god och festlig måltid.  Bjud varandra på olika landsteman och sätt poäng på hur väl ni anser att värden har lyckats med att skapa ett tema som återspeglar matens ursprungsland. 

"Den sociala middagen" drivs i nära samarbete med arbetsförmedlingen och försörjningsstöd att verka förebyggande mot psykisk ohälsa. Vi vill tillsammans med ett stort antal restauranger som samarbetspartners och med måltiden som utgångspunkt, skapa arbetstillfällen.

Maten från restaurangerna  levereras exklusivt för Excellent Deliverys kunder. Dom involverade restaurangerna driver sin verksamhet som vanligt samtidigt som dom erbjuder dig rätter från olika matkulturer. Det innebär merförsäljning för restaurangerna som kommer att behöva anställa fler människor. 

 

Är du med på listan?

Få uppdatering när vi lägger till nya matkulturer.

Välkommen till klubben!

Excellent Delivery AB,                                        232 31
Elisetorpsvägen 7C                                              Arlöv

 

bottom of page